luni, 25 august 2008

Revenind acasa

Revenind acasa am reluat sirul gandurilor autocritice de genul: de ce nu ma pot hotari odata ce vreau sa fac cu viata mea, trebuie sa fie ceva care imi place mai mult si mai mult, nu o sa pot face nimic daca nu ma concentrez pe ceva anume, etc. (intre noi fie vorba, episoade din astea am avut foarte des in ultima perioada). Si, pana la urma, am cedat si mi-am spus ca indiferent cat mi-as chinui mintea, cat de tare mi-as dori sa imi limpezesc calea nu am sa reusesc. Asa ca, am incercat sa ma relaxez. Dupa care, luand tot procesul de la capat (pot fi foarte incapatanata uneori) am gasit. Genul meu de persoana se numeste :"Renaissance Soul" Si m-am linistit (in sensul ca nu mai cred ca sunt defecta). Acest gen de persoana are mai multe interese si mai multe talente si nu se poate hotara care este cel mai important. Vestea cea buna este ca nici nu trebuie pentru ca nu ajunge la nici un rezultat in afara de o perpetua nemultumire. Toate bune si frumoase. Acum trebuie sa vad cum sa-mi organizez viata si timpul ca sa imi pot satisface curiozitatea in toate domeniile de interes si sa fac si ceva concret din aceste pasiuni.

5 comentarii:

starsgates spunea...

Dacă îţi place să faci mai multe lucruri foarte bine.:)
Important e să le faci bine.:)
Mă miram eu de ce nu mai scrii, când colo, tu în vacanţă.:)))
Văd că ai vizitat locuri frumoase.
O zi bună.

Mihaela spunea...

Problema este nu ca am prea multe interese ci ca serviciul nu face parte din domeniul meu de interese si in timpul liber nu am cum sa-mi pun toate ideile care imi trec prin minte in practica.
O zi buna si tie!!

starsgates spunea...

Crede-mă, nici eu nu sunt printre norocoşii care la servici fac ceea ce le place sau ce au învăţat să facă.
Dar dacă este pasiune, se găseşte şi timp.:)

Costi Balan spunea...

Hei, bine ai revenit din vacanta. Poze suprebe. Ceva detalii scrise ?
Este un lucru foarte bun ce ai descoperit. Un pas important este si decizia care ai luat-o pentru a iti organiza viata si timpul intr-u satisfactia curiozitatii.
Mult succes, putere si determinarea ai deja !
Te rog, ceva detalii despre excursie, ma bate si pe mine un gand de Greci in extrasezon !

Mihaela spunea...

Iti voi scrie mai multe amanunte maine prin email.