marți, 24 iunie 2008

Din gradina

Astazi nu am chef de vorba asa ca mai bine postez imagini.



Ultima reprezinta o lacusta pe care am gasit-o pe balcon.

9 comentarii:

starsgates spunea...

Coincideţă sau nu, nici eu nu am vorbit azi decât prin imagini.O altă ,,maimuţă şi vărsătoare,,:)

Mihaela spunea...

Eu am fost un pic suparata pe mine si nu numai. Sper sa-mi treaca!

Costi Balan spunea...

Sper ca ti-a trecut supararea si ai sa mai povestesti ceva frumos cu Picatel!
Abia astept !
O prietena spunea ca: o femeie cand este suparata trebuie sa o lasi sa se adanceasca in suparare pana atinge fundul lacului. Atunci, cu talpile, ea se va impinge in sus si va iesi cu fata razand in soare. Sa sti ca talpile tale se pot sprijinii si in alte lucruri, pe care tu le cunosti, ca sa te impingi in sus, cu fata la soarele din tine!
Asa ca: spatele drept, fruntea sus, priveste in zare si aminteste-ti de un moment in care ai avut energie, siguranta si bucurie. Pe urma poate ne mai spui ceva de Picatel sau de orcine ca el !

Mihaela spunea...

Multumesc mult pentru comentarii si pentru incurajari. Incerc sa ies din propria negativitate care mi-a intrat in cele mai adanci cotloane.

Costi Balan spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Costi Balan spunea...

Gndeste-te la ce castigi daca lasi propria negativitate sa intre in cele mai adanci cotloane ale tale si la ce castigi daca schimbi ceva aici, daca te gandesti la ceva ce vrei sa realizezi (ceva mai mic si mai usor pentru inceput). Ce zici, te gandesti ?

Mihaela spunea...

Am practicat zilele astea terapia iertarii. M-am simtit ceva mai bine dupa asta. Se pare ca mai am totusi multe de iertat. M-am gandit si la asumarea responsabilitatii vizavi de ceea ce mi s-a intamplat rau in viata si nu stiu pana unde sa merg cu asumarea. Si daca imi asum eu raspunderea pentru tot atunci de ce si pe cine sa mai iert?

Costi Balan spunea...

Este bine sa te ierti pe tine dar si pe ceilalti. Legat de asumarea responsabilitatii lucrruile sunt prea complexe si specifice fiecaruia in parte in contextul la care au avut loc. Important este sa poti privi inainte fara sa te mai agate ceva din trecut.

Mihaela spunea...

Multumesc mult Costi pentru comentarii si incurajari. Sper sa fiu pe dumul cel bun si sa-mi gasesc linistea si increderea. In "Calatorie la Ixtlan" personajul Don Juan ii spune autorului Carlos Castaneda despre asumarea responsabilitatii intr-un mod usor diferit:"Cand un om se decide sa faca ceva, el trebuie sa faca fata la tot si trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru ce face. Indiferent ce face, el trebuie sa stie intai pentru ce o face, apoi sa inceapa sa actioneze fara sa aiba dubii sau regrete."