duminică, 6 noiembrie 2011

Patchwork si matematica

Ma gandeam de mult timp sa fac o inimioara din bucatele de material asezate dupa inspiratia de moment. Intoteauna imi dau o mai mare bucurie lucrurile facute spontan.

Mi-a placut matematica in scoala. Anumite parti din ea. Acum imi place mai mult sa desenez...8 comentarii:

Anonim spunea...

Misha, eu uneori imi doresc sa exprim ceea ce simt ... alteori ma regasesc in exprimarile altora... ca acum spre exemplu cand nu stiu de ce 1+1 nu mai face 2 sau cand inima este ... bucatele pe care in fiecare zi caut sa o adun in forma initiala dupa o formula mai mult sau mai putin matematica... cate odata nu-mi reusesc exercitiile elementare de matematica si parca brusc, nu stiu sa traiesc! Ma bucur cand altii reusesc!

Mihaela spunea...

Nici eu nu am stiut sa ma exprim prea bine si am evitat sa o fac o perioada. Dar,.. cand am inceput sa prind curaj am prins gustul exprimarii, sub orice forma.
Cat priveste bucatelele intotdeauna faci un tot din ele atunci cand faci lucrurile cu bucurie (cate un pic pe zi, macar.)

Portal Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Portal Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
O zi buna va doresc

...tiktakro... spunea...

ADOR ultima imagine....

Masaj erotic spunea...

frumoasa ultima imagine....

Dame de companie spunea...

superbe,felicitari

Pensiuni Busteni spunea...

dragute :)

Poiana Brasov spunea...

Foarte dragut...tot ce faci :)