joi, 21 octombrie 2010

200 de postari


Cand mi-am facut blogul am crezut ca va fi un adevarat jurnal in care voi scrie ideile pe care le invart in minte despre tot si toate.

N-a fost asa.

Faptul ca ceea ce scriu este citit si de altii m-a inhibat foarte tare si cu timpul postarile mele s-au redus la fotografii si desene.

Nu stiu daca va ajunge vreodata genul de blog pe care mi l-as fi dorit…


7 comentarii:

Elena spunea...

Cred ca nu trebuie sa-ti pese! Este juranul tau si scrii ce vrei. Oricum, desenele tale sunt minunate!

Ella spunea...

Multumesc Elena!

...tiktakro... spunea...

Hei, iti doresc sa ajungi la 2000 de postari !! si stii ce ? mie imi plac gindurile tale insotite si de desene, asa ca lasa inhibarea deoparte si SCRIE ! :D
Hai, treci la treaba :D !

Ella spunea...

Mersi, Teodora! Incerc sa fiu mai dezinhibata dar nu prea imi iese.

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Anonim spunea...

Chiar are dreptate Vlad! Ma bucura existenta unor astfel de oameni. Tu stii de-altfel Misha ca sunt mandra ca-ti sunt prietena si nu odata am despicat firul in patru despre ce ne vâjîie prin creieri... Te citesc.... te respect .... te admir.

Mihaela spunea...

Multumesc mult pentru toate comentariile!