vineri, 13 martie 2009

Scanner

        Nu am mai scris. Nu am putut. Am vrut dar n-am putut. A fost o perioada lunga si incarcata. Lucrari si controale la serviciu si in primul rand multe intrebari personale: ce vreau, cum e posibil ca la varsta asta sa nu stiu ce meserie mi se potriveste, cum sa fac mai bine fata schimbarilor, de ce ma simt neimplinita,...
        Din fericire mi-am mai clarificat gandurile. Intr-o zi, nemaisperand sa gasesc un raspuns, am gautat pe google ceva legat de persoanele care au mai multe interese in domenii diferite. Si spre bucuria mea am aflat ca au si un nume: scanners. Am cumparat cartea "Refuse to choose" scrisa de Barbara Sher si am citit-o pe nerasuflate ca pe propriul manual de folosinta. 
        Linistita si usurata intr-un fel ca nu sunt o persoana iresponsabila, imatura, nehotarata sau "defecta" am inceput sa caut solutii in a-mi satisface nevoia urgenta de a face 10 lucruri deodata si de a-mi pune in practica toate ideile care-mi trec prin minte. Daca se poate ACUM. Cred ca gasit modul de a face asta dar mai lucrez inca.... 
        Mi-am facut un calendar cu obiective pe 5 ani (scanner-ul nu are notiunea timpului; are senzatia ca exista numai timpul prezent) pe care il mai finisez inca. 
        M-am hotarat sa-mi urmez toate ideile si toate pasiunile (sunt destul multe) chiar daca numai schitand sau scriind despre ele. 

4 comentarii:

Alexandra spunea...

Bravo! Asa sa faci. E un plan bun.

Mihaela spunea...

Multumesc pentru vizita si incurajare.

Rodica Botan spunea...

elligSi mie imi place sa fac multe lucruri...da-ti numai timp...si o sa ajungi la fiecare in parte...si cel mai bun lucru este...n-ai sa te plictisesti niciodata!!!

Mihaela spunea...

Stiu ca nu am sa ma plictisesc niciodata. Problema mea este un sentiment al urgentei pe care-l am mai tot timpul de a face tot ce-mi trece prin minte imediat!